Meda dirumuskan sesuai kepada LELAKI DAN WANITA bagi membantu dalam merawat  penyakit-penyakit kronik dan bertindak sebagai agen pencegahan penyakit yang berbahaya. Meda bertindak sebagai ‘antibiotik’ yang amat efektif untuk membunuh kuman, bakteria berbahaya dan barah. Antara kegunaan Meda yang lain ialah:-

 

  1. Membantu merawat kencing manis di pelbagai peringkat
  2. Mencairkan kepekatan gula dalam darah
  3. Membersihkan kekotoran buah pinggang
  4. Membersihkan kekotoran darah
  5. Membantu merawat semua jenis barah di pelbagai peringkat
  6. Membantu merawat penyakit kulit seperti kegatalan, panau dan jerawat
  7. Melegakan permasalahan resdung
  8. Membantu merawat permasalahan urat saraf
  9. Membantu merawat bisa badan dan membuang angin

 

tulis ulasan

Nama Anda:

Ulasan Anda:

Note: HTML tidak diterjemahkan!

Rating: Buruk Baik

Masukkan Kod didalam kotak dibawah:

Mengenai kami

About Us


 

 

 

 

Sekapur sireh daripada BudiHerbs.

BudiHerbs mengeluarkan produk kesihatan berasaskan 100% herba terpilih yang diyakini mampu memberikan kesan positif dan mambantu dalam merawat penyakit-penyakit ringan atau kronik.

Pengasas BudiHerbs adalah Dr. (H.S.M) Mohd Badri Bin Rason yang mempunyai pengalaman selama 25 tahun dalam rawatan alternatif menggunakan herba. Sebelum ini BudiHerbs dikenali sebagai Pusat Rawatan Budi yang bergiat aktif di kawasan Muar Johor dan sekitarnya. Syukur kepada Tuhan, dengan izinNya, mereka yang mengidap penyakit ringan dan kronik telah berjaya diubati melalui produk kami dan masih setia menggunakannya sehingga ke saat ini untuk tujuan mengekalkan kesihatan yang unggul.

Setelah pelbagai kajian dan pengalaman yang kami lalui untuk menghasilkan ramuan herba yang terbaik, kini kami dengan sukacita memperkenalkan produk kesihatan Budiherb secara komersial kepada masyarakat. Prinsip utama BudiHerbs adalah BERBUDI membantu masyarakat dengan menyediakan produk kesihatan herba tempatan yang terbaik dan juga menjalankan rawatan kepada pesakit-pesakit yang mempunyai permasalahan agar kembali ceria dalam menikmati kehidupan seperti sedia kala. Insha Allah.  
 

USAH LARUT DALAM KESEDIHAN YANG BERPANJANGAN…

 

Tweet Terkini