Keterangan Harnita

Harnita merupakan satu ramuan yang terbaik untuk mengatasi permasalahan wanita. Dalam aspek penjagaan tubuh badan, wanita memerlukan 95% dalam pengawalan dan penjagaan tubuh badan berbanding dengan kaum lelaki yang hanya memerlukan kesihatan untuk pekerjaan seharian. Dari itu, kami mencetuskan satu ramuan yang terbaik begitu juga dengan syarikat-syarikat yang lain yang mengeluarkan produk-produk untuk wanita. Produk kami seperti mana yang dipaparkan di laman web ini mempunyai kegunaan dan kecenderungan dalam mengatasi permasalahan dan memenuhi keperluan tubuh badan seorang wanita.

Cara pemakanan Harnita bagi mereka yang normal ialah:-

1 biji pagi dan 1 biji malam setiap hari
Khasiat: Melegakan otot-otot yang tegang, merawat urat saraf, mengembalikan tenaga, kesegaran tubuh badan, menimbulkan keanggunan dan kecergasan sepanjang hari.

Sekiranya saudari mengalami permasalahan yang ingin dikongsikan, sila dapatkan khidmat nasihat daripada Treatment Advisory BudiHerbs untuk tujuan nasihat dan rawatan. Usah menyimpan malu kerana perkongsian permasalahan adalah bertujuan menyelesaikan permasalahan yang dialami. Kebanyakan penyakit yang dialami oleh wanita tidak dialami oleh kaum lelaki. Oleh itu, jangan menyembunyikan permasalahan anda. Kami sedia membantu melalui produk Harnita dan dinasihatkan kepada saudari untuk mendapatkan juga nasihat daripada pakar-pakar tertentu. 

 

 

Mengenai kami

About Us


 

 

 

 

Sekapur sireh daripada BudiHerbs.

BudiHerbs mengeluarkan produk kesihatan berasaskan 100% herba terpilih yang diyakini mampu memberikan kesan positif dan mambantu dalam merawat penyakit-penyakit ringan atau kronik.

Pengasas BudiHerbs adalah Dr. (H.S.M) Mohd Badri Bin Rason yang mempunyai pengalaman selama 25 tahun dalam rawatan alternatif menggunakan herba. Sebelum ini BudiHerbs dikenali sebagai Pusat Rawatan Budi yang bergiat aktif di kawasan Muar Johor dan sekitarnya. Syukur kepada Tuhan, dengan izinNya, mereka yang mengidap penyakit ringan dan kronik telah berjaya diubati melalui produk kami dan masih setia menggunakannya sehingga ke saat ini untuk tujuan mengekalkan kesihatan yang unggul.

Setelah pelbagai kajian dan pengalaman yang kami lalui untuk menghasilkan ramuan herba yang terbaik, kini kami dengan sukacita memperkenalkan produk kesihatan Budiherb secara komersial kepada masyarakat. Prinsip utama BudiHerbs adalah BERBUDI membantu masyarakat dengan menyediakan produk kesihatan herba tempatan yang terbaik dan juga menjalankan rawatan kepada pesakit-pesakit yang mempunyai permasalahan agar kembali ceria dalam menikmati kehidupan seperti sedia kala. Insha Allah.  
 

USAH LARUT DALAM KESEDIHAN YANG BERPANJANGAN…

 

Tweet Terkini