Keterangan Harquatul

Harquatul merupakan satu produk yang membantu mengembalikan tenaga seorang lelaki yang hilang disebabkan terlalu banyak bekerja sehingga mendatangkan keletihan, rasa bosan serta mengalami sengal-sengal sendi dan otot. Sebenarnya perkara ini memang lazim berlaku kepada kita. Bagi mengatasinya, kita memerlukan rehat dan tidur yang cukup, makanan yang berkhasiat, minum air kosong dengan secukupnya.

Sekiranya anda masih tidak berkesempatan untuk melakukan semua aktiviti tersebut, Harquatul mampu mengatasi permasalahan tersebut iaitu dengan pengambilan:-

1 biji pagi dan 1 biji malam setiap hari

Bagi mengatasi permasalahan darah tinggi, ketegangan otot serta penyakit sendi, kurangnya tenaga batin maka pengambilan kapsul adalah seperti berikut:-

2 biji pagi, 2 biji tengah hari dan 2 biji malam

Bagi penyakit kronik, kami mengalu-alukan untuk anda terus menghubungi Treatment Advisory BudiHerbs atau doktor yang berhampiran bagi mendapatkan nasihat perubatan yang sebaiknya. Bak kata pepatah

“ Mencegah dan mengenali penyakit lebih awal lebih baik daripada merawat setelah kronik”

Daripada itu, janganlah sembunyikan permasalahan anda kerana perlakuan ini akan membebankan diri sendiri. Berhubung rapatlah dengan perubatan tradional dan moden. Insha Allah dapat melunaskan permasalahan yang sukar diatasi. 

 

 

Mengenai kami

About Us


 

 

 

 

Sekapur sireh daripada BudiHerbs.

BudiHerbs mengeluarkan produk kesihatan berasaskan 100% herba terpilih yang diyakini mampu memberikan kesan positif dan mambantu dalam merawat penyakit-penyakit ringan atau kronik.

Pengasas BudiHerbs adalah Dr. (H.S.M) Mohd Badri Bin Rason yang mempunyai pengalaman selama 25 tahun dalam rawatan alternatif menggunakan herba. Sebelum ini BudiHerbs dikenali sebagai Pusat Rawatan Budi yang bergiat aktif di kawasan Muar Johor dan sekitarnya. Syukur kepada Tuhan, dengan izinNya, mereka yang mengidap penyakit ringan dan kronik telah berjaya diubati melalui produk kami dan masih setia menggunakannya sehingga ke saat ini untuk tujuan mengekalkan kesihatan yang unggul.

Setelah pelbagai kajian dan pengalaman yang kami lalui untuk menghasilkan ramuan herba yang terbaik, kini kami dengan sukacita memperkenalkan produk kesihatan Budiherb secara komersial kepada masyarakat. Prinsip utama BudiHerbs adalah BERBUDI membantu masyarakat dengan menyediakan produk kesihatan herba tempatan yang terbaik dan juga menjalankan rawatan kepada pesakit-pesakit yang mempunyai permasalahan agar kembali ceria dalam menikmati kehidupan seperti sedia kala. Insha Allah.  
 

USAH LARUT DALAM KESEDIHAN YANG BERPANJANGAN…

 

Tweet Terkini