Keterangan MEDA

Bagi mendapatkan kesan  yang lebih efektif adalah lebih baik mengetahui dahulu kedudukan tekanan darah dan tahap gula anda sebagai untuk menentukan jumlah pengambilan kapsul yang perlu diambil untuk mengatasi permasalahan anda. Contohnya:-

  • Tekanan darah dan tahap gula normal

1 biji pagi dan 1 biji malam
Khasiat: Memberikan kesegaran tubuh badan dan melancarkan perjalanan darah

  • Tahap gula 6 hingga 10

3 biji pagi dan 3 biji malam

  • Tekanan darah pada tahap 11 hingga 18

4 biji pagi, 4 biji tengah hari dan 4 biji malam

  • Tekanan darah pada tahap 18 ke atas

5 biji pagi, 5 biji tengah hari dan 5 biji malam

  • Kencing manis kronik, kanser kronik dan semua penyakit jenis kronik

7 pagi, 7 tengah hari dan 7 malam

Setelah seminggu menggunakan produk ini, sila dapatkan rawatan doktor yang berhampiran bagi memastikan keberkesanan produk ini dalam merawat penyakit anda. Adalah lebih baik, jika pengambilan produk BudiHerbs disekalikan dengan rawatan hospital. 

 

 

 

Mengenai kami

About Us


 

 

 

 

Sekapur sireh daripada BudiHerbs.

BudiHerbs mengeluarkan produk kesihatan berasaskan 100% herba terpilih yang diyakini mampu memberikan kesan positif dan mambantu dalam merawat penyakit-penyakit ringan atau kronik.

Pengasas BudiHerbs adalah Dr. (H.S.M) Mohd Badri Bin Rason yang mempunyai pengalaman selama 25 tahun dalam rawatan alternatif menggunakan herba. Sebelum ini BudiHerbs dikenali sebagai Pusat Rawatan Budi yang bergiat aktif di kawasan Muar Johor dan sekitarnya. Syukur kepada Tuhan, dengan izinNya, mereka yang mengidap penyakit ringan dan kronik telah berjaya diubati melalui produk kami dan masih setia menggunakannya sehingga ke saat ini untuk tujuan mengekalkan kesihatan yang unggul.

Setelah pelbagai kajian dan pengalaman yang kami lalui untuk menghasilkan ramuan herba yang terbaik, kini kami dengan sukacita memperkenalkan produk kesihatan Budiherb secara komersial kepada masyarakat. Prinsip utama BudiHerbs adalah BERBUDI membantu masyarakat dengan menyediakan produk kesihatan herba tempatan yang terbaik dan juga menjalankan rawatan kepada pesakit-pesakit yang mempunyai permasalahan agar kembali ceria dalam menikmati kehidupan seperti sedia kala. Insha Allah.  
 

USAH LARUT DALAM KESEDIHAN YANG BERPANJANGAN…

 

Tweet Terkini