Produk Kami

Meda dirumuskan sesuai kepada LELAKI DAN WANITA bagi membantu dalam merawat  penyakit-penyakit kronik dan bertindak sebagai agen pencegahan penyakit yang berbahaya. Meda bertindak sebagai ‘antibiotik’ yang amat efektif untuk membunuh kuman, bakteria berbahaya dan barah. Antara kegunaan Meda yang lain ialah:-

 

>

klik

Harquatul dirumuskan khusus kepada LELAKI yang mementingkan penjagaan kesihatan dan ketampanan daripada dalaman sehingga luaran. Harquatul bertindak sebagai memelihara organ dan sistem  dalaman tubuh badan bagi membantu mendapatkan kesihatan dan kesegaran tubuh badan yang unggul sepanjang hari. Antara khasiat dan kegunaan Harquatul ialah :

klik

Harnita dirumuskan khusus kepada KAUM WANITA yang mementingkan penjagaan kesihatan dan kecantikan daripada dalaman dan luaran. Harnita bertindak sebagai memelihara organ dan sistem  dalaman tubuh badan bagi mendapatkan kesihatan dan kesegaran tubuh badan yang unggul sepanjang hari. Antara khasiat dan kegunaan Harnita ialah:

klik

 

Mengenai kami

About Us


 

 

 

 

Sekapur sireh daripada BudiHerbs.

BudiHerbs mengeluarkan produk kesihatan berasaskan 100% herba terpilih yang diyakini mampu memberikan kesan positif dan mambantu dalam merawat penyakit-penyakit ringan atau kronik.

Pengasas BudiHerbs adalah Dr. (H.S.M) Mohd Badri Bin Rason yang mempunyai pengalaman selama 25 tahun dalam rawatan alternatif menggunakan herba. Sebelum ini BudiHerbs dikenali sebagai Pusat Rawatan Budi yang bergiat aktif di kawasan Muar Johor dan sekitarnya. Syukur kepada Tuhan, dengan izinNya, mereka yang mengidap penyakit ringan dan kronik telah berjaya diubati melalui produk kami dan masih setia menggunakannya sehingga ke saat ini untuk tujuan mengekalkan kesihatan yang unggul.

Setelah pelbagai kajian dan pengalaman yang kami lalui untuk menghasilkan ramuan herba yang terbaik, kini kami dengan sukacita memperkenalkan produk kesihatan Budiherb secara komersial kepada masyarakat. Prinsip utama BudiHerbs adalah BERBUDI membantu masyarakat dengan menyediakan produk kesihatan herba tempatan yang terbaik dan juga menjalankan rawatan kepada pesakit-pesakit yang mempunyai permasalahan agar kembali ceria dalam menikmati kehidupan seperti sedia kala. Insha Allah.  
 

USAH LARUT DALAM KESEDIHAN YANG BERPANJANGAN…

 

Tweet Terkini