Cara Pembelian

1. Anda hendaklah mengisi borang tempahan untuk membeli produk BudiHerbs secara online

2. Cara pembayaran adalah seperti berikut:

i. Pembelian menggunakan Paypal

Anda boleh memilih untuk membayar menggunakan Paypal bagi pembayaran secara atas talian (online). Anda cuma perlu mengisi ruang di dalam borang yang disediakan dan pilih  Paypal pada Langkah 5: Kaedah pembayaran.

Anda akan dibawa ke laman web Paypal untuk membuat pembayaran.

Isikan butiran yang berkenaan pada ruang yang disediakan, dan klik pada butang Pay Now.

Selesai.

 ii.   Pembayaran melalui Bank Transfer (Deposit di mesin ATM / perbankkan internet).

  • Anda boleh memilih untuk membayar menggunakan Bank Transfer bagi pembayaran secara atas talian (online). Anda cuma perlu mengisi borang di ruang yang disediakan dan pilih  Bank Transfer pada Langkah 5: Kaedah pembayaran.
  • Butiran Akaun bank adalah seperti yang tertera di bawah:
     


ZDB VENTURE
No. Akaun : 5623-8450-1258
 

  • Selepas anda membuat urusan pembayaran, anda hendaklah memaklumkan kepada pihak kami dengan cara email kan bukti pembayaran tersebut seperti Nama / Jenis Bank / Amaun / Tarikh / Masa dan No. rujukan resit kepada admin@budiherbs.net
  • Sekiranya anda membuat pembayaran menggunakan perbankkan internet seperti Maybank2u, CIMB Click, etc. Sila emailkan Print Screen bukti transaksi tersebut kepada admin@budiherbs.net
  • Penghantaran akan dibuat dalam masa 48 jam iaitu selepas pihak kami menerima butiran pembayaran yang lengkap dari anda.
     

Untuk Malumat lanjut, hubungi 

En. Zulkifli :019 - 261 9666
Dr. (H.S.M) Badri :012 - 924 8392

 

 

 

Mengenai kami

About Us


 

 

 

 

Sekapur sireh daripada BudiHerbs.

BudiHerbs mengeluarkan produk kesihatan berasaskan 100% herba terpilih yang diyakini mampu memberikan kesan positif dan mambantu dalam merawat penyakit-penyakit ringan atau kronik.

Pengasas BudiHerbs adalah Dr. (H.S.M) Mohd Badri Bin Rason yang mempunyai pengalaman selama 25 tahun dalam rawatan alternatif menggunakan herba. Sebelum ini BudiHerbs dikenali sebagai Pusat Rawatan Budi yang bergiat aktif di kawasan Muar Johor dan sekitarnya. Syukur kepada Tuhan, dengan izinNya, mereka yang mengidap penyakit ringan dan kronik telah berjaya diubati melalui produk kami dan masih setia menggunakannya sehingga ke saat ini untuk tujuan mengekalkan kesihatan yang unggul.

Setelah pelbagai kajian dan pengalaman yang kami lalui untuk menghasilkan ramuan herba yang terbaik, kini kami dengan sukacita memperkenalkan produk kesihatan Budiherb secara komersial kepada masyarakat. Prinsip utama BudiHerbs adalah BERBUDI membantu masyarakat dengan menyediakan produk kesihatan herba tempatan yang terbaik dan juga menjalankan rawatan kepada pesakit-pesakit yang mempunyai permasalahan agar kembali ceria dalam menikmati kehidupan seperti sedia kala. Insha Allah.  
 

USAH LARUT DALAM KESEDIHAN YANG BERPANJANGAN…

 

Tweet Terkini