Stokis dan Pengedar

 

SELANGOR


En. Mohd Khairul Anuar Bin Khalid
Stokis & Pengedar
Sri Kembangan
013-7616060
   
     

JOHOR


Pn. Mastura Binti Abd Rahman
Stokis & Pengedar
Bukit Gambir, Muar
017-7032710
En. Samsuddin Bin Sahat
Stokis & Pengedar
Pt. Jawa, Muar
013-6944959
En. Yusof Bin Sulong
Stokis & Pengedar
Bakri, Muar
017-7573079
 
 
 
Md Ramli Bin Md amin
Pn. Norayati Binti Ahmad
 

 

 

 

 

 

 
     

SABAH & SERAWAK


En Hassan bin Dros
012-763 4798
   
     
     
     

Mengenai kami

About Us


 

 

 

 

Sekapur sireh daripada BudiHerbs.

BudiHerbs mengeluarkan produk kesihatan berasaskan 100% herba terpilih yang diyakini mampu memberikan kesan positif dan mambantu dalam merawat penyakit-penyakit ringan atau kronik.

Pengasas BudiHerbs adalah Dr. (H.S.M) Mohd Badri Bin Rason yang mempunyai pengalaman selama 25 tahun dalam rawatan alternatif menggunakan herba. Sebelum ini BudiHerbs dikenali sebagai Pusat Rawatan Budi yang bergiat aktif di kawasan Muar Johor dan sekitarnya. Syukur kepada Tuhan, dengan izinNya, mereka yang mengidap penyakit ringan dan kronik telah berjaya diubati melalui produk kami dan masih setia menggunakannya sehingga ke saat ini untuk tujuan mengekalkan kesihatan yang unggul.

Setelah pelbagai kajian dan pengalaman yang kami lalui untuk menghasilkan ramuan herba yang terbaik, kini kami dengan sukacita memperkenalkan produk kesihatan Budiherb secara komersial kepada masyarakat. Prinsip utama BudiHerbs adalah BERBUDI membantu masyarakat dengan menyediakan produk kesihatan herba tempatan yang terbaik dan juga menjalankan rawatan kepada pesakit-pesakit yang mempunyai permasalahan agar kembali ceria dalam menikmati kehidupan seperti sedia kala. Insha Allah.  
 

USAH LARUT DALAM KESEDIHAN YANG BERPANJANGAN…

 

Tweet Terkini