biz

Peluang Perniagaan

Jom Business

Peluang untuk anda menjana kewangan sebanyak-banyaknya kini dibuka. Kami amat mengalu-alukan komitmen dan minat anda untuk memajukan diri ke arah yang lebih baik di samping menabur BUDI kepada masyarakat. Jom sama-sama menjadi stokis dan pengedar BudiHerbs.

Mengapa anda tidak boleh mengabaikan tawaran ini??

1) Tidak dikenakan sebarang caj untuk melayakkan anda menjadi rakan stokis dan pengedar kami.

2) Diskaun pembelian produk daripada 22% sehingga 42%.

3) Anda bakal dinobatkan sebagai jutawan BudiHerbs.

Untuk pertanyaan lanjut, hubungi kami segera atau peluang anda menjadi jutawan BudiHerbs tertutup.

Usah Berlengah Lagi, Usah Larut Dalam Kesedihan Yang Berpanjangan. 

Jika Berminat, sila isi borang dibawah ini:

 

Mengenai kami

About Us


 

 

 

 

Sekapur sireh daripada BudiHerbs.

BudiHerbs mengeluarkan produk kesihatan berasaskan 100% herba terpilih yang diyakini mampu memberikan kesan positif dan mambantu dalam merawat penyakit-penyakit ringan atau kronik.

Pengasas BudiHerbs adalah Dr. (H.S.M) Mohd Badri Bin Rason yang mempunyai pengalaman selama 25 tahun dalam rawatan alternatif menggunakan herba. Sebelum ini BudiHerbs dikenali sebagai Pusat Rawatan Budi yang bergiat aktif di kawasan Muar Johor dan sekitarnya. Syukur kepada Tuhan, dengan izinNya, mereka yang mengidap penyakit ringan dan kronik telah berjaya diubati melalui produk kami dan masih setia menggunakannya sehingga ke saat ini untuk tujuan mengekalkan kesihatan yang unggul.

Setelah pelbagai kajian dan pengalaman yang kami lalui untuk menghasilkan ramuan herba yang terbaik, kini kami dengan sukacita memperkenalkan produk kesihatan Budiherb secara komersial kepada masyarakat. Prinsip utama BudiHerbs adalah BERBUDI membantu masyarakat dengan menyediakan produk kesihatan herba tempatan yang terbaik dan juga menjalankan rawatan kepada pesakit-pesakit yang mempunyai permasalahan agar kembali ceria dalam menikmati kehidupan seperti sedia kala. Insha Allah.  
 

USAH LARUT DALAM KESEDIHAN YANG BERPANJANGAN…

 

Tweet Terkini